Door is open, pop-up galerie.

Op 14 en 15 december 2019 komt Galerie Door naar De Houtwerf.

Kunst is een drijvende kracht in het leven. Kunst stimuleert, voedt de geest en is zalf voor de ziel. Naar kunst kijken is een manier om te reflecteren op het eigen leven en de hedendaagse samenleving. De kunstwerken bij Galerie Door bieden je een venster naar een andere wereld, een nieuwe deur die opent…

Galerie Door toont hedendaagse kunst en sieraden van (inter)nationale kunstenaars en ontwerpers, zowel jong talent als gevestigde namen.

Je ziet experimenteel en conceptueel werk, kunst die zich op het snijvlak van autonome beeldende kunst en toegepaste kunst begeeft. Het werk bij Galerie Door is vernieuwend, opwindend en oorspronkelijk. Soms vanwege de directheid, soms vanwege de originele verhalen en een andere keer vanwege de poëzie en humor. Alle kunstwerken hebben echter met elkaar gemeen dat ze uitblinken in hun vakkundig uitgevoerde verschijningsvorm.

Tijdens deze door is open ziet u een nieuwe selectie kunstwerken van: Klara Brynge, Eva Burton, Tatjana Giorgadse, Elena Gorbunova, Helen Habtay, Mielle Harvey, Maria Hees, Colombe d’Humieres, Idiots (Afke Golsteijn, Floris Bakker), Taehee In, Jutta Kallfelz, Typhaine le Monnier, Holly O’Hanlon, Jiun You Ou, Darja Popolitova, Philip Sajet, Danni Schwaag, Coco Sung, Robean Visschers,  Valérie Wagner, Qi Wang, Inette van Wijck, Kun Zhang en, speciaal voor deze gelegenheid, Seet van Hout, Uwe Poth en Laurien Renckens.

U bent van harte welkom op 14 en 15 december a.s. tussen 12-17u.

u kunt gratis parkeren bij De Houtwerf
Tijdens dit weekend kun je bij De Houtwerf ook terecht bij: restaurant Plek, Bakkerscafé De Bakkerij, cadeauwinkel I’am Recycled en open Atelier Laurien Renckens.

← Terug naar nieuws